Yritys

patrik kainulainen

Laatta- ja rakennustyö kainulainen

Yritykseni toiminnan peruspilareita ovat luotettavuus ja rakentamisen laatu. Minulla on 10-vuoden kokemus rakentamisesta ja erityisosaamistani on märkätilarakentaminen ja -remontointi ja näitä kohteita olen saanutkin tehdä runsaasti.

Teen töitä asiakaslähtöisesti ja järkevästi. Tykkään aina käydä paikan päällä, silloin saadaan paras käsitys mitä ollaan tekemässä ja tarjouksesta saa tehtyä tarkan, ei arvailla! Sillä säästetään aikaa ja asiakkaan rahoja!

Sertifioitu märkätilojen vedeneristäjä

Suosittelen kaikkien märkätiloja rakennuttavien tai remontoivien kiinnittämään huomiota siihen, että teidän märkätiloissa touhuavalla työntekiällä on voimassaoleva sertifikaatti. Itsekin olen uusinut hiljattain Eurofinssin (entinen VTT) märkätilojen vedeneristäjän sertifikaattin (C-26456-23-21).  Eli säästä mielummin jossain muualla, älä vedeneristyksessä!

palvelut

uuden RAKENTAMINEN

Rakennan huolella uudet kylpyhuoneet, suihkuhuoneet, kuraeteiset, kodinhoitohuoneet ja saunat. Oikein suunnitellut ja rakennetut märkätilat ovat säästöä tulevaisuuteen.uuden

REMONTOINTI

Modernit ja toimivat märkätilat nostavat asumisen mukavuutta uudelle tasolle. Myös asuntosi arvo nousee varmasti. Ota yhteyttä, niin päivitetään nämä oleelliset asuintilat vastaamaan tämän päivän vaatimuksia.

LAATOITUSTYÖT

Hyvin tehty laatoitus on kestävä, tyylikäs ja pintamateriaalina helposti hoidettava sekä puhdistettava. Teen vaativatkin laatoitustyöt vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, laadusta huolehtien.